Sarapan
|
Makan Tengahari
|
Minum Petang
|
Makan Malam
|
Tiada
|
Tiada
(makan dengan keluarga sendiri sebelum check in)
|
Roti
Air Teh/ kopi
|
Nasi
Ikan Sardin
Telur Dadar
Ikan Masin
|
21 November
2012
Sarapan
|
Makan Tengahari
|
Minum Petang
|
Makan Malam
|
Bihun Goreng
Air teh/ kopi
|
Nasi
Ayam goreng (2 ekor)
Sambal Belacan
Sayur
|
Jemput-jemput ikan bilis
Sos
Air teh/ kopi
|
Nasi
BBQ – Ayam bakar (2 ekor)
Sambal Cili
|
22 November
2012
Sarapan
|
Makan Tengahari
|
Minum Petang
|
Makan Malam
|
Lempeng
Air teh/ kopi
Nasi Goreng
|
Tiada
(Check out)
|
Tiada
|
Tiada
|
Anggaran bahan-bahan kering (1 rumah)
|
Anggaran bahan basah
|
1. Beras - 5 kg
2. Ikan Sardin - 4 tin
3. Telur - 1
papan
4. Roti - 5 buku
5. Ikan Masin - agak2
6. Bihun - 3
bungkus
7. Ikan bilis - 1 kg
8. Teh/ kopi - 1 bungkus
9. Gula - 2 kg
10. Tepung - 3 kg
11. Belacan
12. Serbuk kunyit
13. Cili boh
14. Arang
15. Bawang merah/ putih
16. Cili api
17. Sos cili
18. Limau Kasturi
19. Asam jawa.
|
1. Ayam -
4 ekor
2. Sayur-sayur (suka hati)
3. Ikan (suka hati)- BBQ
4. Udang (Andak beli)
|
- Sekiranya
ada bahan2 yang lupa untuk disenaraikan, sila maklumkan dengan segera.
- Perhatian
kepada Uncle Black, Makcik Cun dan The Backpacker. Jangan lupa buat
persiapan seperti di atas. Cikgu Andak hanya buat untuk ahli banglo andak.
Kita ada 4 banglo...Nanti banglo lain tak makan lak... Penat Cikgu wei...
Tak larat nak uruskan 4 banglo. Harap maklum. Tq...Sayang semua....
No comments:
Post a Comment