Wednesday, November 18, 2009

Model Yamaha FZ150 (indonesia) dgn FZ150i Malaysia...

Inilah model yamaha fz150 versi indonesia... mmg mantap jika dibandingkan dgn fz150i Malaysia...

Ramai peminat naked bike malaysia menantikan supaya model versi indon ini masuk ke Malaysia...




Ini pula versi Malaysia yang kureng mantap... sekadar lebih kurang mcm rxz jer...huhu

7 comments:

  1. buruknya fz malaysia bogel sangat.

    ReplyDelete
  2. Bla la yamaha nk bwk msuk model mcm fz indon ni...aku pkai fz M'sia skang rasa mcm x berbaloi jer beli compare dgn harga...klau bodel indon ni msuk, harga mahal skit pun confirm aku beli punyer...

    ReplyDelete
  3. sebab orang malaysia ni tak memilih. keluar je model baru, terus diorang beli.
    kalau kat luar ni diorang dah boikot dah, alasan menghina peminat motor di sana......model buruk diorang bawak masuk.

    ReplyDelete
  4. Ada cara nk import masuk motor FZ indon masuk ke malaysia x?

    ReplyDelete
  5. hahaha klaka la korg ni..drp korg puji FZ yg msuk kt indon sne, cer google YZF-R15..version FZ yg msuk kt india..lg lawa..siot pny HLY Malaysia xnk amik version tu bwk msuk Malaysia

    ReplyDelete